Kom jij ons vaandelteam aanmoedigen aanstaande zondag in de Postel?

DAKOS 1 – SVOC’01/United 1

DAKOS NEEMT GEEN VOORSPRONG MEE NAAR 2E DUEL TEGEN SVOC OM KLASSENBEHOUD

Afgelopen zondag begon deel twee van de nacompetitie voor DAKOS 1. Na tweemaal winst op MKV stond SVOC op het programma, de kampioen uit de overgangsklasse.
Om 15:30 klonk het fluitsignaal in sporthal de Wetteling. De wedstrijd werd zonder schotklok en zuivere speeltijd gespeeld en dit was voor de dames uit Someren even schakelen.
Tijdens de voorbereidingen is er veel verdedigend getraind op de snijballen die SVOC aanvallend inzet.
Het opvangen onderling ging vrij goed, maar de dames van SVOC bleken scherp te zijn van verre afstand. DAKOS kwam snel op 2-0 achter, maar sloot meteen weer aan met drie doelpunten. De eerste helft ging daarna gelijk op en net voor rust kwamen de blauw-zwarten op een 6-8 voorsprong.
Na rust bleef het stil aan de kant van DAKOS en kon SVOC uitlopen tot een stand van 13-9. Met nog 15 minuten op de klok was het dus zaak dat de dames van DAKOS weer gingen scoren. Ook dit liep niet vlekkeloos… SVOC ging heel rustig en langzaam spelen, waardoor de tijd snel doortikte. Aangezien er geen schotklok was, kon dit ook. Met nog 3 minuten speeltijd stond er een score van 14-11 op het scorebord. DAKOS ging niet bij de pakken neer zitten en bleef door gaan. 2 minuten later was het 15-13 en kreeg DAKOS nog twee aanvallen… Er kwam een strafworp, die zuiver binnen gegooid werd en in de laatste halve minuut kregen de blauw-zwarten nog veel kansen. Het laatste schot werd in de laatste seconde binnengeschoten en de ontlading was bij de dames goed te zien!
De wedstrijd eindigde met een stand van 15-15, dus geen voordeel voor beide teams.

Zondag zal DAKOS moeten winnen, willen de dames volgend jaar binnen in de hoofdklasse blijven korfballen!
Alle support is daarom natuurlijk van harte welkom💙🖤

Om 12:45 zal het fluitsignaal klinken in sporthal De Postel. De dames zijn gebrand om een mooie overwinning te laten zien!
Voor DAKOS 1, speelt DAKOS 2 om 11:15. Tot zondag!

Kom de meiden aanmoedigen, want dat kunnen ze gebruiken!