Dakos gaat door in de strijd voor handhaving in de hoofdklasse.

Met ondersteuning van, team van de week, de D1 was Dakos klaar voor de return tegen MKV. Ondanks het vorige week een verschil was van 13 punten, was het strijdplan van Dakos er niet minder op geworden. De doelen blijven hetzelfde, de fouten die in de uitwedstrijd waren gemaakt waren besproken en er was afgesproken hoe daar mee om te gaan.

Dakos begon scherp aan de wedstrijd waar het doormiddel van een strafworp en een vrijeworp na 2 minuten al op een 2-0 voorsprong stond. Maar MKV was deze week scherper dan een week eerder en zette de achtervolging meteen in. Het tempo lag hoog en de team waren aan elkaar gewaagd. Halverwege de 1e helft was het MKV die tot 2 keer toe op voorsprong kwam. Maar toch was het Dakos die met een voorsprong de rust in ging, 17-15.

Het was zaak om de voorsprong niet meer uit handen te geven en ook deze wedstrijd te winnen. Met nog 10 min op de klok was het verschil 6. Maar hier maakte Dakos nog een aantal fouten waardoor MKV met 3 strafworpen en een velddoelpunt op 3 minuten voor tijd nog erg dichtbij kwam. Dakos liet het niet zover komen en schoot nog 2 keer raak. Eindstand 25-21.

Dakos kan zich gaan opmaken voor de laatste 2 wedstrijd van de nacompetitie tegen SVOC/United 1. Bij winst van deze 2 wedstrijden bij elkaar opgeteld blijft Dakos in de hoofdklasse. Support is dan ook van harte welkom πŸ’™πŸ–€πŸ’™πŸ’™