Update Corona, 17 nov

 

17-11-2020

Beste leden en ouders,

Vanavond hebben we weer naar een persconferentie kunnen kijken en hebben we gehoord dat de gedeeltelijke lockdown nog wel tot half december zal duren.

Waar wij op dit moment vooral heel erg blij mee zijn is dat we in ieder geval kunnen en mogen trainen!

Super fijn dat onze trainsters en trainers er elke week weer zijn om ervoor te zorgen dat we toch kunnen korfballen, al is het met de nodige aanpassingen en maatregelen.

Wat we nog willen benadrukken is dat, als er toch zaken zijn waar je je niet goed bij voelt, geef het aan bij iemand van het bestuur of de TC.

Waar we ook tegenaan lopen zijn de regels van het RIVM, die ooit in strijd staan met je gevoel. Wordt een gezinslid getest, wat doe jij dan?
Volgens de regels mag je overal naartoe, maar voelt het wel okay?

Wij willen vooral gaan op ‘better safe than sorry’ en vinden de gezondheid van onze leden het allerbelangrijkst. Dus bij twijfel en lichte klachten en als een gezinslid getest is en nog geen uitslag heeft, willen wij vragen om dan (helaas) toch die training over te slaan en zien we je graag de volgende keer weer.

We houden jullie op de hoogte, zodra we weer bericht hebben van de KNKV.

Tot die tijd, blijf gezond, blijf lekker trainen en we zien elkaar!

Groeten namens het bestuur.

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

15-10-2020

Beste leden,

Na overleg tussen TC en bestuur DAKOS is besloten dat er de komende twee weken niet getraind gaat worden. Dit betekent dat we op dinsdag 3 november, onder voorbehoud, de zaal in gaan.

Wij zijn van mening dat we de mobiliteit de komende twee weken echt moeten beperken en dat we daardoor hopen dat we daarna de zaal in kunnen gaan.

Het trainingsschema voor de zaal volgt zsm en we bereiden twee varianten (Corona proof en regulier) voor.

Tot zover.
Voor iedereen een goede herfstvakantie gewenst en blijf gezond.🍀😊

TC & Bestuur DAKOS


14-10-2020

Voor richtlijnen KNKV klik hier


13-10-2020

Beste leden en ouders,

Na de persconferentie van vanavond weten we inmiddels dat alle wedstrijden van jong t/m oud tot en met zondag 25 oktober zeker NIET door zullen gaan.

De kangoeroe 🦘klup van komende zaterdag in Lierop mag wel doorgaan.

Morgen krijgen we vanuit de KNKV (bond) meer informatie en dan zal de TC samen met het bestuur ook gaan kijken hoe we de komende periode in gaan vullen.

De A1 en B1 zal sowieso volgende week (herfstvakantie) nog buiten trainen.

Voor de andere jeugdteams overleggen we dit even met de aanspreekpunten. Wellicht is het namelijk juist wel fijn om te trainen volgende week ⚽️!

We houden jullie op de hoogte!

Bestuur & TC DAKOS