C1 speelt Quiz vanuit thuis!

Nu we niet kunnen trainen en nog zoveel mogelijk thuis moeten blijven leek het de coach van de C1 wel leuk om een activiteit te organiseren op afstand voor het hele team. Er werd een quiz in elkaar gezet en de speelsters werden uitgenodigd voor een online meeting. Donderdagavond was het zover, iedereen kwam online en samen werd er een Kahoot quiz gespeeld. We begonnen met een spelregelquiz, die je ook kunt gebruiken om je spelregelbewijs te halen. Dit was voor sommige meiden nog wat lastig, moeilijke vragen en situaties die we in het dameskorfbal niet zo vaak meemaken. Toch werd de quiz enthousiast gespeeld en we hebben er weer veel nieuwe dingen van geleerd. Daarna was het tijd voor een quiz over de C1, gemaakt door de coach. Er kwamen afwisselende vragen voorbij zoals: wie ontbreekt er op deze foto, maak het DAKOS-lied af en wat is de stand op het scorebord? Zo werd er soms flink gelachen om een vraag en om de antwoorden. De strijd om de winst was spannend tot het einde, Kristel en Nina gingen lang gelijk op, maar het was Nina die uiteindelijk de quiz won, Kristel werd tweede en Eefke derde. Gefeliciteerd meiden! Een geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is!

Super leuk gedaan Coach en speelsters van de C1!
Heb jij met je team ook een leuke activiteit gedaan of gepland? Laat het ons weten via Esther Bruijstens of Linda van den Bosch.