Vertrouwenspersonen stellen zich voor

 

Hoi, ik ben Mario Rietjens-van Hoey,

Geboren en getogen in Someren-Heide. Het mooie dorpje waar ik  samen met mijn man Paul woon. Sinds de oprichting van korfbalvereniging SVSH ben ik lid van de club. Gestart als actief lid voor enkele seizoenen heb ik nadien binnen de vereniging diverse functies vervuld. Van trainster, coach, penningmeester, speelster bij het recreantenteam tot supporter langs de lijn bij de wedstrijden van een van onze 3 dochters.

Inmiddels is ook onze zoon al enkele jaren in het gemengd studentenkorfbal actief.

In mijn dagelijks leven ben ik pedagogisch medewerkster bij kinderopvang Norlandia. Mijn vaste werkplek is tussen de peutertjes van peutergroep Kruimeltje in Someren-Heide.

Sinds oktober 2022 vervul ik binnen DAKOS de functie van vertrouwenscontactpersoon.

Mocht je een keer behoefte hebben om met mij contact op te nemen kan dit via mijn 06-nummer tussen 16.00 uur en 20.00 uur op 06-27357965 of via mail vertrouwenspersoon@dakossomeren.nl

 

Mijn naam is Resi Wubs-van der Haas. Onze Jackie is al enkele jaren actief in de jeugdelftallen van DAKOS. Zelf ook heel lang geleden gekorfbald in de Zeilberg, waar ik geboren en getogen ben.

Na enkele jaren korfbal, ben ik gaan motorcrossen; net als mijn vader, broers en zus (alsook mijn man en inmiddels ook onze zoon Scott). Vele jaren plezier beleefd aan deze sport, ook, blessures gehad en dat zette me ertoe Chiropractie gaan studeren, waarvoor ik 5 jaar in Engeland gewoond heb.

Sinds 2010 werk ik voor mezelf; toen nog in Someren, tegenwoordig in praktijk-aan-huis in Lierop.

Tijdens mijn werk is het luisteren, behandelen en adviseren, wat allemaal vertrouwelijk is. Hopelijk dat je je bij mij vrij voelt om zaken te bespreken waar je je zorgen over maakt.

Om contact op te nemen, kun je me het beste een berichtje sturen via WhatsApp, dan kan ik je terugbellen. 06-22817595 of via mail vertrouwenspersoon@dakossomeren.nl