Verrassende top zaterdag voor DAKOS πŸ’™πŸ–€!

 

Op deze mooie pinksterzaterdag traden er drie teams van DAKOS aan. En hoe🀩!

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'JUNI DAKOS DAMSBAL 9-5 PEELKORF DAKOS F1 2-2 De Peelkorf F1 PEELKORF 5-11 De Peelkorf C1 DAKOS DAKOS c1 SV ALIS 3-8 Oxalis E2 DAKOS 0-2 DAKOS E2'

De C1 won ruim bij Peelkorf C1 en wisten maar liefst 11 keer te scoren! Op naar volgende week, de derde overwinning op een rij meidenπŸ€›πŸ˜‰.

De E2 moest al heel vroeg vertrekken naar Oxalis E2. Oxalis stond bovenaan en zouden bij winst kampioen zijn. Heel veel publiek stond er langs de kant, maar DAKOS was totaal niet onder de indruk en nam brutaal de leiding in de wedstrijd en scoorden de mooiste goals⚽️. Het werd 3 – 8 in een sportieve wedstrijd die goed gefloten werd, maar helaas voor de tegenstander in een teleurstelling eindigde. De verbazing bij de E2 werd nog groter toen de coach van de tegenpartij vertelde dat DAKOS E2 nu op plek 1 staat🫒. Echt waar? Ja op 18 juni strijden ze om het kampioenschap tegen Sporting E1. Bij winst of gelijkspel is DAKOS E2 kampioen. Trots damesπŸ€›.

En ook super trots zijn we op DAKOS F1. Afgelopen donderdag werd er gewonnen, maar vandaag behaalden deze meiden een verrassende overwinning op Peelkorf F1. Zij staan namelijk bovenaan en hadden nog geen wedstrijd verloren. Een pittige tegenstander maar complimenten aan jullie meidenπŸ‘Œ!
Dit betekent dat de F1 bij winst volgende week uit bij Swift F1 ook het kampioenschap kan vierenπŸŽ‰ !

Het beloven, hopelijk πŸ™πŸ˜‰, nog twee mooie korfbal weken te worden voor DAKOS !
Naast senioren 1 a.s. donderdag, maken de B1, E1, E2, F1 en F2 (hele knappe en belangrijke overwinning afgelopen donderdag) allen nog kans op het kampioenschap op het veld! Winnen dat is wel het recept!
Zet β€˜m op allemaal, maar trots zijn we nu al!πŸ–€πŸ’™