ESTHER BRUIJSTENS NIEUWE VOORZITTER DAKOS

 

ESTHER BRUIJSTENS NIEUWE VOORZITTER DAKOS

 

Op maandag 26 oktober hield DAKOS haar algemene ledenvergadering. In verband met het Corona-virus vond dit geheel digitaal plaats. De keuze om het op deze wijze te doen was niet heel moeilijk. Er moest namelijk gestemd gaan worden voor een nieuwe voorzitter.

Na maar liefst 5 jaar als vice-voorzitter is door Diane Engelen tijdens de ALV in 2019 aangegeven dat het seizoen 2019-2020 toch wel echt het laatste jaar zou zijn, dat ze de taken als vice-voorzitter op zich zou nemen.

In 2013 werd Diane gekozen als bestuurslid van SVSH, nadat ze 1 jaar heeft proefgedraaid in het bestuur. In 2014 werd de fusiecommissie opgericht met als doel om SVSH en KSV te laten fuseren. Beide clubs werkten al een paar jaar samen en wilden als een vereniging verder. Het bestuur van deze fusiecommissie had op dat moment geen voorzitter en daarom gaf Diane aan dat ze “tijdelijk” de taken als vice-voorzitter op zich wilde nemen, tot er een voorzitter zou zijn. In 2015 was na één jaar proefdraaien met de jeugd de fusie van SVSH en KSV Lierop een feit. DAKOS werd de naam van de fusievereniging.

Nu, na 5 jaar, is er een opvolger gevonden welke unaniem gekozen is door de vereniging. Esther Bruijstens uit Lierop gaat het stokje van Diane overnemen.

Esther is in 2018 toegetreden tot het bestuur en zal samen met de overige bestuursleden het touw in handen nemen om DAKOS als vereniging te besturen.
Zelf korfbalt ze bij de recreanten 2 en haar dochter Anne speelt in de C1.
Haar vriend Niels zit in het jeugdbestuur van SV Lierop en zoon Teun heeft hier verschillende jaren gevoetbald.

Omdat de ALV natuurlijk geheel digitaal heeft plaatsgevonden, kon er zeer beperkt afscheid worden genomen van Diane als vice-voorzitter.
Daarom is er een speciaal bedank-boekje gemaakt waarin alle leden, en veel betrokkenen nog een dank-woord hebben geschreven aan Diane.

Diane zal nog actief blijven binnen de club als lid van de Technische Commissie (TC). En daar waar nodig zal ze het bestuur ondersteunen.

Diane bedankt voor al die jaren als vice-voorzitter van onze prachtige club! Mede dankzij jouw inzet en positiviteit staan wij als DAKOS mooi op de kaart als Dames Korfbal vereniging van Someren.
Wij wensen Esther heel veel succes als nieuwe voorzitter van DAKOS.

Namens alle leden en het bestuur van DAKOS