DAKOS 1 pakt gelijkspel tegen Heumen

DAKOS 1 pakt gelijkspel tegen Heumen na spannende slotfase

SOMEREN – In een zware uitwedstrijd tegen Heumen, de nummer twee van de poule, moest Dakos afgelopen zondag hard werken om punten mee naar huis te nemen.

De opdracht voor de dames van Dakos was duidelijk: scherp spelen en fouten vermijden. Echter, de openingsfase verliep moeizaam voor Dakos. Slordigheden en slechte grip op het gladde grasveld resulteerden in een 5-2 achterstand bij rust.

Na een duidelijke boodschap in de kleedkamer kwam Dakos beter uit de startblokken in de tweede helft. De ploeg herpakte zich en wist de achterstand om te buigen naar een 6-8 voorsprong. In de laatste zes minuten bleef het spannend, waarbij Heumen dankzij twee rake schoten de stand weer gelijk trok. Dakos wist nog op een 8-9 voorsprong te komen, maar een laatste vrije bal van Heumen bezegelde het lot: 9-9. Dakos keert met een gelijkspel terug naar Someren, vastberaden om bij de volgende ontmoeting tegen Heumen voor de winst te gaan.