Ook voor de korfbalsters van DAKOS zit het seizoen er bijna op! Wat een seizoen. In de zaal wist DAKOS 1 zich knap te handhaven in de hoofdklasse en ook de overige seniorenteams draaiden prima mee. Bij de midweek teams is er eigenlijk altijd wel één van de vier midweekteams, die kampioen worden.

En dan de jeugd. De jeugd heeft de toekomst wordt dan gezegd en daar kunnen we bij DAKOS heel trots op zijn. Alle jeugdteams presteerden super goed dit seizoen. Dit resulteerde in veel kampioenschappen gedurende het hele seizoen, spannende ontknopingen en bovenal veel plezier en groei bij de speelsters!

Maar nu wacht er a.s. zondag 16 juni nog wel echt een onverwachte kers op de taart! Promoveren naar de topklasse van het dameskorfbal. Dit is het hoogste niveau binnen het dameskorfbal. Voordat de fusieverenging DAKOS bestond is het de dames van SVSH korfbal ook een keer gelukt om op het hoogste niveau te korfballen. Daarvoor moeten we terug naar seizoen 2010 -2011.

Afgelopen zondag 9 juni werd de eerste wedstrijd met een minimale voorsprong van 1 goal, 9 – 10, gewonnen van ONA/Astrantia. Komende zondag is de return en dit belooft wederom een hele spannende wedstrijd te worden. Dus kom de dames van DAKOS 1, zondag 16 juni, aanmoedigen op sportpark de Plagge in Someren–Heide. De wedstrijd wordt gespeeld om 11:30 uur! Wees welkom!

En voor de jeugd eindigt het seizoen a.s. zaterdag met de traditionele DAKOS dag. Deze vindt plaats op sportpark de Renkant in Lierop. Kom gerust een kijkje nemen!

Tot op de velden in Lierop of Someren-Heide!

Bestuur & TC DAKOS
Esther Bruijstens