Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

.
598 berichten.
DAKOS A1 schreef op 8 april 2017 om 21:43
Vandaag reisde we af naar Leunen om te korfballen tegen Oranje Wit A1. Een team wat binnen kampioen was geworden en vorige week nog verrassend won. Onderschatting mocht er dus niet wezen en om nog in de top 4 te komen moest deze wedstrijd dus gewonnen worden. De wedstrijd begon en na nog geen 30 seconde stond de 1-0 al op t scorenbord. Gelukkig konden we deze stand ombuigen en stonden we na een paar minuten met 1-2 voor. Na een goede eerste helft gingen we de rust dan ook met 4-9 in. In de rust besproken dat we deze wedstrijd echt niet meer weg moesten geven en zo ging de tweede helft van start. Oranje Wit gaf het niet weg en wist zo een paar minuten voor tijd de 10-12 te maken. Maar door een mooie laatste goal van Denise wisten we de wedstrijd winnend af te sluiten met 10-13. Volgende week een belangrijke wedstrijd tegen Peelkorf en supporters zijn dan ook van harte welkom om half 4 op de plagge!
Bestuur schreef op 6 april 2017 om 21:47
Het bestuur feliciteert Marion en Dries met de geboorte van hun zoontje Tijn. Geniet er lekker van met zijn drietjes.
Linda S schreef op 5 april 2017 om 16:29
melissa,, volgens mij staat er 3 of 4 berichten hieronder nog een bericht dat iemand zijn/haar paal graag wil verkopen... =) Misschien heb je er iets aan!
Melissa van Zoggel schreef op 3 april 2017 om 20:22
ik ben op zoek naar een korfbalpaal van 3.5 meter hoog inclusief pin en korf, is er iemand die hem toevallig weg wil doen. ik hoor het graag. neem dan graag contact op via dit mailadres; p.zoggel321@kpnmail.nl alvast bedankt! gr Melissa van zoggel
DAKOS 3 schreef op 2 april 2017 om 16:18
Voor de eerste wedstrijd op het veld gingen we vandaag naar Oirlo om te spelen tegen SVOC'01. Helaas hebben we te kampen met een aantal zieken en geblesseerden, hierdoor hadden we vandaag veel invalsters bij. We begonnen goed aan de wedstrijd, al meteen kregen we goede kansen, maar helaas gingen deze er niet in. SVOC was duidelijk scherper en bij hun gingen de kansen er wel in. Hierdoor keken we al vroeg in de wedstrijd tegen een behoorlijke achterstand aan. Dit was echter wel wat geflatteerd want beide teams waren goed aan elkaar gewaagd, alleen vergat DAKOS zichzelf te belonen en SVOC deed dit wel. Ruststand 8-2. In de tweede helft ging het ook bij DAKOS beter lopen en de ballen gingen nu wel in de korf. Helaas wist ook SVOC de korf nog steeds te vinden, ook al misten ze een aantal strafworpen. Het verschil op het scorebord was niet zoals het beeld in de wedstrijd. In de tweede helft heeft DAKOS beter korfbal laten zien en stond er echt een team, fijn om te zien! De eindstand was 19-9. Maar toch goede dingen gezien vandaag waar we verder mee kunnen. Dessie, Naomi en Nona bedankt voor het meespelen. 88888888888888888888888888888
D1 schreef op 1 april 2017 om 16:49
Een ruime overwinning tegen United D1, 12-0, ruststand 4-0 en toen hadden het al wel 10 kunnen zijn. Van de 9 speelsters wisten er 7 de korf te vinden, altijd fijn 🙂 Hier leren we niet veel van dus hopelijk krijgen we wat meer tegenstand de komende wedstrijden. Volgend week uit naar Ommel waar we het op gaan nemen tegen de dames uit Ommel/Heusden.
DAKOS D3 schreef op 30 maart 2017 om 20:17
Vandaag mochten we onder een stralend zonnetje afreizen naar Velden om te spelen tegen Swift D2. Na wat vertraging en een kleine omweg kwamen we ongeveer tien minuten voor tijd aan. Gelukkig waren we snel omgekleed en konden we nog even inspelen. We begonnen niet goed aan de wedstrijd. Verdedigend werd er niet goed voor elkaar gewerkt en hierdoor kreeg Swift teveel ruimte, ze konden hierdoor op een 1-0 voorsprong komen. Aanvallend waren we de bal veel te snel kwijt, doordat we steeds schoten zonder vang. Swift zat veel beter in de wedstrijd en kon profiteren van de fouten die Dakos maakte. Zo konden ze de voorsprong uitbouwen tot 3-0. Na de vakwissel liep de aanval beter en konden we terug komen tot 3-1. Helaas werd er in de verdediging nog steeds niet alert genoeg gereageerd op elkaar en kon Swift op 4-1 komen. Gelukkig was het vrij snel daarna rust. In de rust duidelijk gemaakt dat er toch wel een tandje bij moest en met een dubbele wissel hoopte we op een betere tweede helft. We begonnen in ieder geval goed aan de tweede helft. Meteen bij de eerste aanval zat de bal er al in en niet veel later was het nog een keer raak. Zo stond het ineens 4-3. Helaas konden we dit niet vasthouden. We liepen de rest van de tweede helft volledig achter de feiten aan. Sommige speelsters moesten nog wennen en andere haalden hun niveau niet. En als je niet voor elkaar werkt win je geen wedstrijden. Het ging allemaal wat te makkelijk. Aanvallend kwamen we er ook niet meer uit. We schoten telkens zonder vang, dus meteen de bal weer kwijt. Gelukkig op het eind nog 1x kunnen scoren. Eindstand 10-4. Jammer meiden! Nog genoeg punten waarop we kunnen trainen.
Vrijwilligerscommissie schreef op 30 maart 2017 om 15:29
WIE HELPT ONS!!! Wij zijn voor de volgende zaterdagen op zoek naar mensen die kantine-dienst willen draaien op "de Plagge": 1-4 van 11.00 - 16.00 uur 6-5 van 10.00 - 14.00 uur 20-5 van 10.30 - 16.00 uur 27-5 van 10.00 - 14.00 uur Minimum leeftijd is 16 jaar. Het zou fijn zijn als er meerdere mensen zich hiervoor aanmelden zodat de diensten verdeeld kunnen worden. Voor vragen of om je aan te melden graag mailen naar: biancatomassen@hotmail.com
Activiteitencommissie schreef op 29 maart 2017 om 20:54
GEEFje op voor de DAKOSdag, hoe meer zielen hoe meer vreugde
Materialen commissie schreef op 29 maart 2017 om 19:04
Ons nieuw scorebord hangt er! Cor, Peter, Fred en Willie bedankt voor jullie inzet 🙂 De handleiding over de draadloze bediening ligt in ons keukentje, in de la! Het is lekker simpel te bedienen, voor iedereen geschikt, haha... Ook het materialenhok, het keukentje en de sponsorborden liggen er top bij, wij zijn klaar voor het veldseizoen wat zaterdag gaat beginnen. Iedereen die hier 'n steentje aan heeft bijgedragen, dankjewel!
Ilse schreef op 24 maart 2017 om 18:58
Hallo, ik verkoop mijn korfbalpaal (3.5 m) +voetstuk voor op het gras +voetstuk voor op de stoep. Iemand interesse? Stuur even een mailtje naar ilseduim@hotmail.com
Marion schreef op 19 maart 2017 om 20:22
Foto's D-koppelschieten vindt je onder het kopje Fotoalbum!
Wedstrijdsecretariaat schreef op 19 maart 2017 om 15:42
Veld programma is definitief. Deze kun je vinden op de homepage! Alle teams héél véél succes en veel plezier met de wedstrijden.
E1 schreef op 19 maart 2017 om 14:40
Met de E1 zijn we gisteren naar de finales van het NK gaan kijken. Als eerste gingen we bij de Mc Donalds eten.Toen gingen we naar de finales kijken. Het was hartstikke leuk en gezellig. Als eerst was het Rosolo tegen Swift daarna was het de Korfrakkers tegen Swift.
Marion schreef op 18 maart 2017 om 23:05
Vandaag 'n dagje Eindhoven. De B&C jeugd hebben zich goed vermaakt met korfbalwedstrijden in de zaal en in 't zwembad. De D jeugd hebben zich laten zien met het koppelschieten, DAKOS met 6 teams aanwezig. Het koppel Esmee en Esmee en koppel Saske en Irene wisten de 1e plaats in hun poule te behalen, dus mochten zij zich klaarmaken voor de finale wedstrijden. vervolg. Esmee en Esmee wisten door te dringen naar de finale. Alle wedstrijden overtuigend gewonnen, in de finale was de stand 20-20, dus op naar de shoot out, helaas net niet! Maar 'n mooie 2e plaats, proficiat. Jammer genoeg geen spektakel in de finales voor de A-jeugd en de top van de dames. Rosolo A1 en Korfrakkers 1 wisten de finales overtuigend met grote cijfers te winnen, vanaf deze plaats gefeliciteerd. Maar de grote winnaar vandaag was Diane, haha...
Positief coachen schreef op 17 maart 2017 om 17:35
Op 5 april wordt er een avond georganiseerd over positief coachen, waar wij als vereniging aan meedoen. Iedereen is van harte welkom. Hoe laat en waar volgt zo spoedig mogelijk. Gastspreker is Mink van de Weerden.
bestuur schreef op 13 maart 2017 om 18:13
Speelsters DAKOS C1 behalen een eerste plek op het NK dameskorfbal. Zaterdag 11 maart, stond DAKOS C1 op het Nederlands Kampioenschap Jeugd in Venray. De hele competitie stond de C1 bovenaan in de competitie, maar het vergat de laatste wedstrijd van de competitie te winnen van Rosolo waardoor de Reusele dames de kampioen van de competitie werden. Afgelopen zaterdag was er al gelegenheid voor revanche, al moest er eerst nog worden afgerekend met Peelkorf C1. Deze ploeg eindigde als derde in de competitie en mocht zeker niet onderschat worden. Hoewel er twee keer van ze gewonnen werd in de reguliere competitie (8-9 en 2-0) is dit geen enkele garantie dat dat nu weer zou gebeuren. De dames uit Someren waren scherp en vastberaden de halve finale begonnen waardoor de eerste wedstrijd ogenschijnlijk gemakkelijk werd gewonnen met 2-9 door DAKOS. Hierdoor plaatsten ze zich voor de finale later die dag. In de andere halve finale won Korfrakkers verassend met 5-3 van Rosolo. In de finale is echter alles mogelijk waardoor DAKOS weer gefocust aan de wedstrijd zou moeten beginnen. De spanning speelt dan ook een grote rol. Gelukkig wist DAKOS het hoofd koel te houden en behaalde ze in de finale tegen Korfrakkers C1 de winst 3-2. Zij mogen zich nu Nederlands Kampioen dameskorfbal 2016-2017 noemen.
Trotse ouder van C1 schreef op 12 maart 2017 om 11:21
Gefeliciteerd C1. Wat een mooi resultaat! Dit hebben jullie samen toch echt wel mooi voor elkaar gekregen. Een spannende wedstrijd tegen de Peelkorf (9-2)en daarna als kers op de taart een hele spannende triller tegen de Korfrakkers. (3-2)Klotsende oksels en hele hoge hartslagen bij ouders en supporters op de tribune... maar zeker ook super trotse ouders. Ik denk dat ik dat wel mag zeggen namens ons allen. Daarna een mooie afsluiting van deze dag op de "platte" kar en bij opa en oma Tomassen. Fam. Tomassen en meiden vd C1 bedankt voor deze mooie dag.
Bestuur schreef op 11 maart 2017 om 19:48
Het bestuur feliciteert de C1 met de eerste plaats op het NK. Na een vlotte wedstrijd tegen de Peelkorf, was de finale wedstrijd erg spannend tegen de Korfrakkers. Super goed gedaan. Zaalkampioen 2016-2017. Maak er een mooi feestje van.
DAKOS D3 schreef op 11 maart 2017 om 16:58
Vandaag de laatste zaalwedstrijd, hiervoor moesten we naar Oirschot om te spelen tegen Spoordonk D2. Vorige week werd het een makkelijke overwinning en we waren vastberaden om ook deze week de punten mee te nemen naar Lierop. DAKOS startte wat slordig. In de eerste aanvallen kregen we veel kansen, maar omdat er te snel geschoten werd en niet goed gekeken, werden we hiervoor constant afgefloten. Gelukkig was de verdediging wel alert en kon de bal snel weer naar de aanval. Het duurde een tijdje voordat een doelpunt viel, maar gelukkig wist DAKOS de score te openen: 0-1. Hierna was het al vrij snel tijd voor de vakwissel. Het tweede aanvalsvak liep meteen als een trein. Er werd goed samengespeeld en zo ontstonden er mooie kansen. Zo konden we de score verder uitbouwen. Ook het tweede verdedigingsvak had geen kind aan Spoordonk en viste de bal er snel weer uit. Met de rust stond het 0-6 voor DAKOS. Dit was dan ook de kans om een van de sterkste spelers van DAKOS te wisselen en E1 speelster Ize haar debuut te laten maken. De tweede helft begonnen we ook meteen weer goed. Het aanvalsvak had de aanwijzingen goed begrepen en speelde nu ook beter samen, dit leidde weer tot goede kansen en een paar mooie doelpunten. De verdediging stond als een huis en de bal kwam snel weer in de aanval. Met de vakwissel stond het 0-10. Het laatste deel van de wedstrijd kreeg de aanval nog genoeg kansen, maar ze waren wat gehaast en slordig, waardoor de kansen om zeep geholpen werden. Verdedigend werd het ook allemaal iets makkelijker weggegeven, gelukkig was Spoordonk niet in staat om te scoren. DAKOS scoorde nog 1x in de laatste fase. Dit bracht de eindstand op 0-11. Een hele mooie afsluiter van het zaalseizoen! Een seizoen voor ons met een mooie 4e plaats, een aantal teams was een maatje te groot, maar tegen de andere teams hebben we mooie overwinningen kunnen behalen. Als team zijn we heel erg gegroeid gedurende de zaalcompetitie, hopelijk kunnen we dit vasthouden voor de veldcompetitie. Verder wil ik Ize nog bedanken voor het meespelen, ze deed het super goed voor de eerste keer in 2vakken en bijna gescoord:) Tevens feliciteren wij de C1 met het behalen van het Nederlands Kampioenschap!