Topdag voor DAKOS… topdag voor de kampioenen!

 

Topdag voor DAKOS… topdag voor de kampioenen!

“We naderen het einde van de zaalcompetitie en voordat de laatste wedstrijden volgend weekend worden gespeeld hebben we al een aantal kampioenen in ons midden!

De F1 werd vorige week al kampioen en ook gisteren wisten zij hun wedstrijd met hele ruime cijfers te winnen. Dit team is niet te stoppen en scoorde in de zaal in 11 wedstrijden al 251 goals……. Wat een toppers!

De F2 en F3 speelden gisteren thuis in de gymzaal in Lierop.

Eerst was het de beurt aan de F3 en zij speelden tegen de nummer twee MKV uit Milheeze.
De F3 liet er geen gras over groeien en de speelsters scoorden meteen. Toch bood MKV goed tegenstand, maar de gedrevenheid van de F3 was enorm en tot het einde bleven ze er voor gaan. Eindstand 23 – 11. De F3 speelt volgende week nog een wedstrijd, maar ze zijn niet meer in te halen en ook zij zijn nu, na het veld, ook in de zaal kampioen!

Daarna was het de beurt aan de F2 en zij speelden om de tweede plek, achter de F1 van DAKOS, tegen de nummer drie DOT uit Vlierden. In de eerste helft was het spannend, maar in de tweede helft ging het gaspedaal open en wonnen ze met maar liefst 26 – 11!

Drie F teams aan de top en dit is een ongekende luxe voor DAKOS en daar zijn wij als vereniging heel erg trots op! Gefeliciteerd meiden en coaches!

En toen door naar de C1 in de Postel in Someren. Deze meiden speelden een hele mooie zaalcompetitie, waarin er elke wedstrijd flink gestreden moest worden om de overwinning binnen te halen. En zo was dat gisteren ook!

DAKOS kwam snel op voorsprong tegen SVOC en deze konden ze verder uitbouwen. SVOC bood goed tegenstand, maar de marge die de C1 aan het begin van de wedstrijd had bleef de gehele wedstrijd staan. Een duidelijke 8 – 4 overwinning en de C1 wil volgende week de ongeslagen status behouden en dan zijn ze de meer dan terechte kampioen! Heel erg knap gedaan meiden. En natuurlijk ook een dik compliment voor de trainers en coaches!

Samen met de F-jes werd er na de wedstrijd genoten van een broodje snack in de Postel en de heerlijke cake en toen op naar de platte wagen!
Huub Vergeer reed met trots de meiden van de F1, F2, F3 en C1 op de platte wagen van Thwan van Gennip rond door Someren en Lierop. Met een grote glimlach stonden de meiden op de platte wagen! DAKOS lied aan, zingen maar en genieten!

Klik hier voor foto’s

Top dag voor de speelsters, top dag voor DAKOS!
Trots op de betrokkenheid en de beleving van speelsters, trainsters/coaches, ouders en anderen!

Thwan van Gennip bedankt voor het uitlenen van de platte wagen, Huub bedankt voor het besturen van de platte wagen, Wilma bedankt voor de heerlijke cake en bestuur bedankt voor de medailles en al het lekkers!

Volgend weekend zijn de laatste zaalwedstrijden en in het weekend van 15/16 april is DAKOS weer te vinden op velden in Someren–Heide en Lierop”

Hopelijk tot dan!

DAKOS