Bedankt voor het afgelopen seizoen en een fijne vakantie!

 

Beste leden, ouders en vrijwilligers van DAKOS,

Op het moment van schrijven hebben we de seizoensafsluiting van de jeugd, die van de senioren & midweek en de feestavond gehad.
Stuk voor stuk leuke activiteiten om het seizoen 2022-2023 mee af te sluiten.

Voor het eerst sinds enkele jaren hebben we zonder beperkingen een compleet seizoen kunnen draaien. Dat ging goed, was soms ook weer even wennen, want alles ging gewoon door.
De inzet en de wil om te zorgen dat alle wedstrijden gespeeld konden worden was er in ieder geval.

Trots om te melden dat er van de 20 teams waarmee we het seizoen gestart zijn, maar liefst 8 in een van de competities kampioen zijn geworden. Super knap en dat zorgde er in ieder geval voor dat er tijdens de NK zaalfinale van de dames af en toe foto’s voorbij kwamen met onze meiden in het blauw-zwart.

Komend seizoen komen we met 19 teams voor de dag, iets waar wij als bestuur en TC super trots op zijn.

Voordat jullie allemaal gaan genieten van een welverdiende vakantie, willen we jullie toch nog iets mee geven. Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers, die er elke week voor zorgen dat wij met met z’n allen kunnen blijven korfballen. Dat gaat van het poetsen van het materialenhok tot training geven, coachen, fluiten, enz., enz. Dat is iets waar wij heel blij mee zijn en waar we met z’n allen trots op kunnen zijn.
Maar ook bij DAKOS voelen we de trend dat de maatschappij individualistischer aan het worden is en dat een mening vaak zonder filter wordt gegeven. We leven in een land waar we (gelukkig) mogen en kunnen zeggen wat we willen, maar sta er wel bij stil dat DAKOS voor onze vrijwilligers een hobby is en dat alles met de beste bedoelingen gedaan wordt.
Dan houden we het voor iedereen leuk om zich in te zetten voor onze vereniging en kunnen we met zijn allen lekker blijven korfballen.

Rest ons nog om jullie te bedanken voor de inzet afgelopen seizoen en jullie een hele fijne vakantie te wensen. Blijf gezond, kom veilig thuis en we zien elkaar in augustus weer ergens op of langs het veld!

Namens het bestuur Ellie, Ilse, Anne, Annemiek, Geke en Esther 💙🖤