SAMEN STERK, bedankt!!

Voor alle leden, ouders, vrijwilligers van DAKOS,

Nu de competitie afgelopen is, de laatste teams hun teamuitje nog hebben en de rust iets wedergekeerd is, is het tijd om het afgelopen jaar de revue eens te laten passeren…

Afgelopen jaar was een goed jaar voor DAKOS!
Van de 19 teams zijn er afgelopen jaar maar liefst 11 kampioen geworden.
Maar kampioen of niet, het plezier spatte eraf dit seizoen bij alle teams. Er werd bij elkaar ingevallen, we hielpen elkaar, sommige meiden speelden 2 wedstrijden achter elkaar, het was altijd goed, alles op en rond de velden straalde uit dat we samen 1 DAKOS zijn.
Dat we samen 1 DAKOS zijn was vooral te zien rondom de degradatie-, promotie- en kampioenswedstrijden van de selectie. Het was mooi om te zien dat de volledige club betrokken was bij deze wedstrijden, de A, B en C om reserve te staan, de pupillen te begeleiden en te supporteren. De D, E, F en kangoeroetjes waren erbij als mascotte.
Zelfs op een donderdagavond in juni op een afgelegen sportpark in Diessen…

Na de lock-down in de winter en er weer publiek toegestaan was bij de wedstrijden kleurde het blauw-zwart in de zaal en op en rond de velden met hele mooie resultaten voor DAKOS!

We hebben het seizoen mooi af kunnen sluiten met de DAKOS-dag voor de jeugd en een hele gezellige, geslaagde feestavond voor alle 16+leden, vrijwilligers en sponsoren.

Aan het einde van het seizoen hebben we afscheid genomen van onze 3 trainers Rens, Leon en Kay. Wij willen hen alle 3 super bedanken voor hun inzet voor DAKOS en de passie waarmee zij onze meiden coachten tijdens de trainingen en de wedstrijden.
Vanaf augustus zal Arno Theunisse het stokje van hen gaan overnemen, maar eerst gaan we genieten van de vakantie.

Samenvattend… TROTS als een pauw om te zien hoe veel enthousiaste leden, ouders, vrijwilligers wij als DAKOS hebben. Afgelopen jaar hebben jullie met zijn allen laten zien wat we zijn… SAMEN STERK!!

Dank allemaal voor jullie hulp, jullie inzet en jullie enthousiasme voor onze mooie club!

Geniet van jullie vakantie allemaal, maak plezier, kom gezond en fit weer thuis 💙🖤!

Namens het bestuur Esther, Linda, Ellie, Geke, Ilse