Klasse behoud DAKOS S1, A1 helaas niet!

Lieve volgers

Wat was het gisteren spannend in de play-off wedstrijd.
De tribune zat vol en het support was aanwezig. Met luid gejuich begon de wedstrijd en met nog luider gejuich eindigde die.

Op eerste paasdag stond de return DAKOS – MKV op het programma. De tribune was zeer goed gevuld en MKV kwam als een raket uit de startblokken.
Van de eerste 6 schoten, waren er 5 raak. Dakos bleef gelukkig rustig en kwam langzaam weer terug in de wedstrijd.
De achterstand werd terug gebracht tot 6 – 9 en met rust was het voordeel nog aan de kant van MKV. De tweede helft was in het voordeel van DAKOS!
Erop en erover leek het heel even maar MKV bleef ook weer terug komen en zo bleef het stuivertje wisselen tot aan de laatste seconden.
Met 20 – 20 leek de bal nog één keer naar MKV te gaan maar de aanval onderschepte de bal en op het fluitsignaal werd deze onderschepping ook nog beloond met een goal!
21 – 20 en de tribune ontplofte. Heerlijke wedstrijd met twee teams die enorm aan elkaar gewaagd waren.

Complimenten aan het gehele team en een groot dankjewel aan alle supporters!

DAKOS A1
Helaas wist Dakos A1 zich niet te handhaven in de hoofdklasse.
DAW Schaijk was ’n maatje te groot voor deze groep.
Volgend seizoen ’n stapje terug en dan hopen dat de goede 1e helft op 16 april tegen DAW, een vervolg gaat krijgen!

OP NAAR HET VELD
Nu op naar het veld, waar we de buitencompetitie nog moeten afmaken.
Komende zondag 24 april staat al gelijk de directe knaller tegen de andere kampioenskandidaat Bladella op het programma.
Wij hebben het thuisvoordeel: spp. de Plagge aanvang 13:00!