Update beleidsplan

Hoi allemaal,

Samen met de commissies zijn wij achter de schermen druk bezig om de algemene en technische beleidsplannen te herzien. Ons doel is om deze plannen klaar te hebben voordat we starten met het nieuwe seizoen in september.
Komende week ontvangen jullie allemaal een mail met de vraag of jullie het volgende seizoen bij onze mooie club blijven korfballen en wat jullie verder voor onze club willen en kunnen betekenen. Wij hopen dat jullie met veel enthousiasme bij DAKOS blijven korfballen 😊.

Om doorstroming van de jeugd naar de senioren te promoten komt er een herziening in het beleid voor de indeling van teams, nl.:
• Alle spelende leden worden ingedeeld bij een team. De teamindeling wordt gemaakt door de TC. Hierbij wordt gekeken naar leeftijd, motivatie, korfbal technische kwaliteiten en teamspirit van de speelsters.
• MW1 en MW2 worden ingedeeld bij seniorenteams (iom KNKV) spelend op woensdag, minimum leeftijd = 20.
• MW3 en MW4 worden ingedeeld bij recreantenteams (iom KNKV) spelend op woensdag, minimum leeftijd = 30.

Wij hopen op vele positieve reacties en zien jullie graag bij een van de play-off wedstrijden van de A1 en S1 om onze meiden te supporteren of op het veld als we weer naar buiten gaan.

Namens het bestuur,
Ellie, Ilse, Linda, Geke en Esther