Arno Theunisse nieuwe hoofdtrainer/coach DAKOS!

In het seizoen 2022 – 2023 zal Arno Theunisse het stokje van Rens van Heugten overnemen als hoofdtrainer/coach van de selectie van DAKOS. Als vereniging zijn we erg blij en trots dat Arno met zijn korfbalervaring, enthousiasme en gedrevenheid de selectie van DAKOS komend seizoen gaat uitdagen om het maximale eruit te halen. Zowel technisch als tactisch heeft Arno de laatste jaren bij Prinses Irene laten zien dat de vereniging een stabiele topklasser is geworden naast de gevestigde orde. De ambitie bij DAKOS ligt er om naar een hoger korfbalniveau te groeien en alle speelsters individueel beter te maken. Deze uitdaging gaat de selectie graag aan!

Wij wensen Arno voor de komende maanden eerst nog succes bij Prinses Irene en kijken daarna uit naar seizoen 2022 – 2023!

In het seizoen 2022 – 2023 zal Rens van Heugten niet meer als korfbal trainer/coach actief zijn. Ondanks de prettige samenwerking en de goede resultaten gaf Rens begin december aan te stoppen als korfbal trainer/coach. Rens heeft het erg goed naar zijn zin bij DAKOS, maar al langer wil hij om persoonlijke redenen een stap terug doen. Dit besluit respecteren we. Gelukkig blijft Rens wel als scheidsrechter actief en zien we hem dus wel terug in het korfbalveld.

Na zes jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen Leon van Velsum en DAKOS. De betrokkenheid bij de vereniging en fijne samenwerking stonden altijd centraal bij Leon, maar de tijd is nu aangebroken voor een nieuwe uitdaging en daar wensen wij Leon alle succes bij.

Rens en Leon alvast bedankt voor jullie inzet, maar wij hopen natuurlijk dat de zaalcompetitie en de tweede helft van de veldcompetitie nog gespeeld gaan worden, zodat jullie samen met de speelsters ons nog kunnen voorzien van een aantal mooie korfbalwedstrijden! Heel veel succes gewenst!

Bestuur & TC DAKOS