Einde van het seizoen 2020 – 2021

Wauw, wat was het mooie dag gisteren! Super blij waren we dat onze seizoensafsluiting, de Dakosdag door kon gaan.

De kangoeroes, D, E en F teams trapten de dag af met een spellencircuit. Later sloot de rest van de jeugdleden aan om te strijden voor de titel ‘De Alleskunner van Dakos’. Deze werd gewonnen door Sophie van de Zanden, speelster van de C1.

Daarna was het tijd voor friet met een snack en een ijsje. Na het eten was er tijd om te schminken en uit te leven op het luchtkussen.

Ook hebben in het korte seizoen nog 2 teams het gepresteerd om herfstkampioen te worden, namelijk de E1 en E3. Zij mochten door een ere-haag lopen en werden toegesproken door hun trotse coaches.

Na de prijsuitreiking van de spellen, die door groep ROOD werden gewonnen, was voor de jongste meiden de dag afgelopen. De meiden van de B en C mochten blijven voor een koppelschiettoernooi. Dit werd gewonnen door Loes en Janne.

Meiden, dank allemaal voor jullie aanwezigheid, sportieve en positieve inbreng van deze leuke dag! Gelukkig hebben we de foto’s nog..

Dank aan Kwekerij Moors voor de paprika’s en Thwan van Gennip voor de aardbeien!

Verder dank aan alle trainsters, coaches, scheidrechters, commissie, iedereen die ervoor gezorgd heeft dat we (bijna) het hele jaar hebben kunnen trainen, toch af en toe een (onderlinge) wedstrijd hebben gehad en dat we nog met een kleine competitie voor de jeugd af hebben kunnen sluiten.

Een fijne vakantie voor jullie allemaal en tot in het nieuwe seizoen!