Geen veldcompetitie voorjaar

 

Beste leden en ouders,

Vorige week hebben we van KNKV het bericht ontvangen dat er in het seizoen 2020/2021 helaas geen veldcompetitie meer gespeeld zal worden. Meer info kun je lezen op https://www.knkv.nl/geen-veldcompetitie-in-het-voorjaar

Op dit moment zijn de jeugdteams druk bezig met de ‘Alleskunner van Dakos’, een super leuk initiatief van de TC en de activiteitencommissie.

Op verschillende zaterdagen hebben (en gaan) we onderlinge wedstrijden spelen. Rens heeft een clinic gegeven aan de B-C-D-jeugd en binnenkort staat een clinic van Kay op de agenda voor de E-jeugd.

Van de gemeente hebben we toestemming gekregen om de Dakosdag (wellicht in iets aangepaste vorm) te organiseren voor de jeugd. Deze wordt gehouden op vrijdag 25 juni op de Renkant in Lierop. Ook wordt op deze dag gestreden om de titel ‘Alleskunner van Dakos’.

Zet deze datum vast in je agenda en hou je app, Facebook, Instagram of de site in de gaten voor meer informatie.

Wij houden jullie op de hoogte als er nieuwe versoepelingen (=mogelijkheden) voor de sport zijn.

Voor nu, blijf lekker trainen en genieten van onze mooie sport en tot snel op een van de velden in Lierop of Someren-Heide. We trainen in ieder geval door tot en met de Dakosdag van 25 juni.

Namens bestuur en TC Dakos