Onderlinge oefenwedstrijdjes in Lierop

Onder verre van ideale weersomstandigheden 🌧 speelden de meiden van de F vanochtend een onderlinge wedstrijd.
De meiden deden het super goed en het was mooi om te zien hoe makkelijk ze met elkaar mixen!
Daarna was het de beurt aan de E teams. Coaches inmiddels compleet nat geregend maar ook hier lieten de meiden zien dat ze een wedstrijd spelen niet verleerd waren⚽️! En daarna de D2,D1 en C1. Voor de meiden van de D2 voor het eerst twee vaks. En ze pikten het goed op. Het weer was helaas nog steeds huilen met de pet op en om 13:15 uur floot Else dan ook af. Dankjewel ook aan aan de andere scheidsrechters Meghan, Tessa, Daniëlle en Veronique 👍.
Op naar de volgende wedstrijden en dan met een 🌞.
Volgende week zaterdag staat er voor de B2,C1,D2 en D1 eerst een clinic op het programma!