Je kunt nog sparen t/m 20 okt, de “Jumbo” aktie

 

Beste leden,

Morgen gaat de laatste week in waarin er nog myclubstore zegels gespaard kunnen worden bij JUMBO Welten Someren om gratis clubartikelen te bestellen.

Vergeet je zegels niet!

Je krijgt nog tot en met 20 oktober myclubstore zegels bij jouw boodschappen bij JUMBO Welten Someren om gratis gepersonaliseerde clubartikelen te kunnen bestellen.

Voor welk artikel ben jij nog aan het sparen en hoeveel zegels heb je nog nodig?

———————————————————————————————————————————————————————————————————

Beste leden,

Vanaf woensdag 26 augustus gaan wij samen met JUMBO Harrie Welten Someren een bijzondere samenwerking aanAlle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! 

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij JUMBO Harrie Welten Someren, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze JUMBO inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbosomeren wordt je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen. 

Het leuke aan deze actie is, dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort JUMBO Harrie Welten Someren namelijk onze clubkas. Ga daarom vanaf 26 augustus naar JUMBO Harrie Welten Someren en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben? 

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!