E1 en E3 HERFSTKAMPIOEN?!

 

De blaadjes vallen weer van de bomen, de speculaasactie is in aantocht en dit betekent dat de laatste wedstrijden van de eerste helft van het buitenseizoen ook gespeeld gaan worden. Na de herfstvakantie maakt de korfbal zich op voor de zaalcompetitie, maar eerst mogen we wellicht applaudisseren voor twee herfstkampioenen bij de jeugd. Zowel de E1 als de E3 maken serieus kans op de herfsttitel.

De E1 speelt komende zaterdag niet, maar spelen op zaterdag 17 oktober uit tegen DES. Om 10:45 uur gaan zij proberen de wedstrijd te winnen waardoor ze zich herfst kampioen mogen noemen. Bij winst zijn zij zeker van de titel en dat is een zeer knappe prestatie van deze meiden. De eerste wedstrijd werd gelijk gespeeld en daarna werd er telkens gewonnen. Mooie wedstrijden werden er gespeeld waarbij het verschil soms erg klein was.

Anouk, Anouk, Fem, Lana & Lotte zet ‘m op 17 oktober! Jullie kunnen het.

A.s. zaterdag kan ook de E3 herfstkampioen worden. Veerle, Kim, Keet, Puck & Lynn moeten dan thuis hun wedstrijd wel winnen van Swift E2. Om 10 uur gaan deze meiden er op sportpark de Renkant helemaal voor. Op een wedstrijd na heeft dit vijftal alle wedstrijden met ruime cijfers gewonnen en als ze zaterdag net zo overtuigend spelen als afgelopen zaterdag dan gaat het helemaal goed komen! Daar hebben we alle vertrouwen in.

Dus dames ook voor jullie, zet ‘m op! Laat zien wat jullie kunnen en dan op naar een klein feestje!

TC DAKOS