Geslaagde Clinic bij DAKOS – KNKV Summer Edition

 

Geslaagde Clinic bij DAKOS – KNKV Summer Edition

Op woensdagmiddag 22 juli kwamen Rachel Romijn, in plaats van Julia Schuiling, en Olav van Wijngaarden naar DAKOS toe om een clinic te verzorgen.
Beiden zijn spelers van topclub PKC uit Papendrecht en internationals.

Het werd een energieke, gezellige en geslaagde middag op sportpark de Plagge in Someren – Heide. 25 speelsters van de jeugd van DAKOS (B2, C1 en D1) deden vol enthousiasme mee.
Onder heerlijke omstandigheden leerden de meiden een aantal korbalvaardigden en dat bleek af en toe toch heel lastig te zijn!
En natuurlijk speelden ze ook nog een wedstrijdje en dat vonden de meiden het allerleukste.
Olav en Rachel gooiden de bal van grote afstand in de korf en lieten zien hoe snel en behendig ze met de bal kunnen zijn.
De speelsters keken hun ogen uit. Na ruim anderhalf uur kregen alle speelsters een certificaat uit handen van Rachel en Olav en natuurlijk een welverdiend ijsje!

Dank aan de KNKV, Olav en Rachel, kantine in Someren – Heide en natuurlijk aan alle speelsters die zo enthousiast mee deden en met rode en tevreden gezichtjes het sportpark verlieten!

Klik hier voor leuk artikel in ED

Klik hier voor de foto’s

KNKV Summer Edition – DAKOS

Volgende week woensdagmiddag 22 juli, komt de Summer Edition naar DAKOS toe!

Hartstikke leuk dat Olav van Wijngaarden (International en speler van PKC) en Julia Schuiling (Jeugd International en speelsters van TOP)
een clinic komen geven aan de speelsters van de B2, C1 en D1.

Om 13:30 uur start de eerste clinic op het kunstgras van sportpark de Plagge in Someren–Heide en om 14:15 uur volgt de tweede ronde.

Na een abrupt einde van het korfbalseizoen is er door de DAKOS leden nog tot eind juni doorgetraind en nu volgt er nog een clinic.
Mooi om te zien dat de speelsters, ondanks de vakantie, nog staan te trappelen om te korfballen.

Het sportpark in Someren – Heide is volgende woensdag 22 juli open en dus zijn toeschouwers welkom om een kijkje te komen nemen!
enk natuurlijk wel aan 1,5 meter richtlijn van het RIVM.

Hopelijk tot ziens op 22 juli en speelsters veel plezier toegewenst!

Bestuur & TC DAKOS