DAKOS seizoen 2020 – 2021

 

De competitie is definitief ten einde en dit betekent dus dat Senioren 1 komend seizoen in de zaal weer in de hoofdklasse gaat spelen! Lies en haar meiden hebben laten zien dat ze gegroeid zijn dit seizoen met als hoogtepunt de thuiswedstrijd in de zaal tegen Rooi. Op eigen kracht stonden ze op een mooie zesde plek en dit betekent dat de vooraf gestelde doelstelling, handhaving in de hoofdklasse, gehaald is.

Te vroeg kijken we nu al vooruit naar het komende seizoen. Het seizoen 2020 – 2021 waarin DAKOS 5 jaar bestaat.

Al vroeg in het seizoen konden we melden dat Rens van Heugten de nieuwe hoofdtrainer- en coach voor de selectie wordt. Naast Rens, zijn we ook erg blij dat Leon van Velsum bij DAKOS blijft. Leon wordt coach van senioren 2 en zal dus samen met Rens het trainers/coach duo van de selectie vormen. Om het plaatje compleet te maken voor de selectie blijft Lies Verlangen ook nog betrokken. Zij zal Rens op de zondagen assisteren bij de wedstrijden. En ook daar zijn wij als TC en Bestuur van DAKOS erg blij mee.

En het totaalplaatje voor DAKOS seizoen 2020 – 2021 wordt nog mooier. Want DAKOS heeft Kay Lommen bereid gevonden om komend seizoen hoofdtrainer- en coach van de A1 van DAKOS te worden. Kay heeft dit zaalseizoen al een paar trainingen voor de A1 en B1 verzorgd en hij wil graag vanaf het begin van het komende seizoen met de meiden van de A1 aan de slag gaan. Kay zal de A1 en B1 op dinsdag samen gaan trainen. Voor de jeugd van DAKOS is de aanstelling van Kay een enorme aanwinst. Kay is een zeer ervaren en gedreven jeugdtrainer en dit zal de korfbalkwaliteiten van veel speelsters ten goede komen. Voor nu en in de toekomst en dat stemt de TC zeer tevreden.

De TC en bestuur van DAKOS kijken dus graag vooruit naar het komende seizoen. En jullie hopelijk ook!

Voor de speelsters die nog niet gereageerd hebben op de mail voor komend seizoen, willen jullie dit doen, uiterlijk zondag 19 april?
Alvast bedankt.

Rest ons jullie allen een fijn paasweekend te wensen. Blijf gezond en let een beetje op elkaar!

Bestuur en TC DAKOS