DAKOS F-teams zijn er klaar voor!

 

Afgelopen zaterdag hebben de speelsters van de F zich klaargestoomd voor de laatste wedstrijden van het seizoen 2018-2019.

         

              DAKOS F1                                      DAKOS F2                                  DAKOS F3                         DAKOS F4

 

Klik hier voor enkele leuke aktie foto’s

Er stonden 2 oefenwedstrijdjes op het programma.
De F4 uit Lierop nam het op tegen de F2 uit de Hei. Een leuke wedstrijd waar de meiden duidelijk lieten zien dat ze al veel geleerd hebben. De F1 kwam door goed overspelen dicht bij de korf en konden de rust opbrengen voor het schot, waardoor ze vaak scoorden. De F4 daarentegen wisten hun korf ook vaak te bereiken door vooral hele mooie lange pasen. Helaas wisten zij nog niet de rust te pakken voor het schot, maar ondanks dat wisten zij ook te scoren. Al met al hele enthousiaste meiden die het ook onderling erg leuk hebben met elkaar.

De F4 uit Lierop nam het daarna op tegen de F1 uit de Hei. De meiden uit Lierop zijn letterlijk een kop groter als de meiden uit de Hei, maar omdat de meiden uit de Hei al wat ervaring hebben kreeg de F4 het toch zwaar. Maar ook in deze wedstrijd straalde het enthousiasme eraf en lieten de meiden zien dat ze plezier hadden in het spel.

Al met al zijn de meiden er klaar voor om het op te nemen tegen Klimop uit Asten en ODC uit Ommel/Heusden.

En de trainsters hebben weer genoeg stof voor de komende trainingen.

Zaterdag spelen de F1 en F2 tegen Klimop F1 en F2 in Asten.

Groetjes, Merel en Inge