Korfbalzaterdag in de herfstvakantie!

 

Op de laatste zaterdag van de herfstvakantie stonden er voor bijna alle teams nog een wedstrijd op het programma. Maar onder prima weersomstandigheden speelden de breedteteams hun laatste wedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie. De A1 en B1 wonnen beiden heel knap uit bij Swift! Ondertussen won de B2 ook hun eerste wedstrijd van het seizoen en daarmee hebben alle teams in ieder geval een wedstrijd weten te winnen en dat is fijn! De B1 staat samen met Rosolo B1 op de gedeelde eerste plek en volgende week sluiten zij de veldcompetitie pas af. En wel met de kraker tegen Rosolo B1 uit. Ook de A1 moet het nog tegen Rosolo A1 opnemen. De overige jeugdteams hebben even rust voordat ze de zaal in gaan.

Op één team na en dat is de A2. Zij spelen a.s. dinsdag om 19:00 uur nog in Lierop tegen Flamingo’s. Bij winst zijn zij kampioen. Speelsters, trainsters en coach heel veel succes gewenst!

En naast de A2 speelt ook midweek 3 dinsdag hun kampioenswedstrijd. Deze “oudjes” staan ongeslagen bovenaan en willen dit graag zo houden. Uit tegen HBSV gaan zij weer voor een leuke pot korfbal met veel goals want dat is gunstig voor het potje……..

Morgen spelen senioren 1 en 2 hun voorlaatste wedstrijd van de veldcompetitie en de toekomstige speelsters van 1 en 2 stonden vanochtend al op het veld! De F1 en F2 van DAKOS speelden vanochtend tegen elkaar. Deze keer kregen ze bezoek van vier jonkies uit Lierop, die op dit moment alleen nog trainen, maar wellicht buiten ook wedstrijden gaan spelen. Het werd een leuke wedstrijd, waarbij “de Hei” (oranje) tegen DAKOS (blauw) speelden. De nieuwelingen deden ook mee en voor de een was dat spannend en overweldigend en voor de ander de normaalste zaak van de wereld. Er werd in ieder geval volop gescoord en aan de snoetjes te zien ook hard gewerkt. Mooi om te zien dat deze meiden zo makkelijk samen korfballen!

Na de F was het de beurt aan de kangoeroetjes! En als je deze kleintjes ziet dan blijf je gewoon kijken. Allemaal hetzelfde DAKOS shirt aan en allerlei spelletjes met de bal. Schitterend! Al met al een mooie zaterdag op de korfbalvelden.

Senioren 1 en 2 succes morgen en natuurlijk ook A2 en midweek 3 dinsdag!

Klik hier voor enkele foto’s